KLINIKKEN ER MIDLERTIDIGT LUKKET PGA. YDERLIGERE STUDIER I TRADITIONEL KINESISK MEDICIN. KLINIKKEN FORVENTES GENÅBNET SIDST PÅ ÅRET.

VENLIG HILSEN

MICHAEL SAND JESPERSEN
På Gårdklinikken får du nok den allerbedste akupunktur i Ribe.

Det gør du fordi jeg er meget godt uddannet og arbejder med den form for akupunktur, som har baggrund i TCM – Traditional Chinese Medicine.

I Kina er uddannelsen til akupunktør en del af det seks årige TCM universitetsstudie. De første tre år lærer de studerende om akupunktur – de næste tre om urtemedicin.

I Danmark er akupunktur uddannelsen endnu i sin barndom. Uddannelsen foregår i privat regi og kvaliteten er meget svingende. Få skoler tilbyder uddannelser der lever op til brancheforeningen Praktiserende Akupunktørers uddannelseskrav og endnu færre til den europæiske akupunktørforenings ETCMA’s krav.

For at kunne udøve god og effektiv akupunktur og være i stand til at udnytte alle de mange potentialer akupunkturen har, er det nødvendigt at udføre en TCM diagnose. Dette kræver en meget grundig uddannelse, man i Danmark kun kan få ved at følge mange hundrede timers undervisning på en af de akupunkturskoler, der er godkendt af branche foreningen Praktiserende Akupunktører. Min uddannelse lever op til ETCMA kravene og jeg videreuddanner mig løbende.

Mange forskellige behandlere og læger tilbyder akupunkturbehandling uden altid at have denne grundige indsigt i emnet – og det går ud over både patienter og akupunkturens omdømme. Derfor er det vigtigt at sikre sig at ens akupunktør som et minimum er medlem af Praktiserende Akupunktører og RAB godkendt som akupunktør – og ikke som flere på markedet RAB godkendt som zoneterapeut eller andet.